2013. szeptember 29., vasárnap

SÁRkány



már majdnem kész...:D





Nóri és Bözsi, na meg Mari voltak a legfőbb segítségem






Ne ezek a karmok lecserélődtek



virágra






kész


mi is...


2013. szeptember 28., szombat

Mi készül?

a padlástér mellett a belevaló melegség is :)
175x120 így felrakva, majd meglátjuk mekkorára zsugorodik... lesz mit gyúrni holnap :)


2013. szeptember 17., kedd

Katuska 5 éves

Isten éltesse!











2013. szeptember 2., hétfő

évkezdés

No... hát belecsaptunk a lecsóba az utóbbi időben minden tekintetben.

Még a 20-i hétvégén megkezdtük új életterünk megalkotását, beépítjük a padlásteret. Eddig is be volt, de olyan sufnituning módon, most valamivel alaposabb munkát végzünk: szigetelés és léc csere páraáteresztő-fóliával, belül pedig új gipszkarton és padló, és nyitottunk 3 plusz ablakot is, így most világos portalan és jól szigetelt szobákat kapunk mi egy hálót és a fiúk egy gyerekszobát. Aki nem tudná, eddig egy szobában laktunk (illetve még így van) mind a négyen. A munkálatokat Gergő végzi, így a mesteremberrel is elégedettek lehetünk, és persze tisztességes polgárok módjára meg is fizetjük a jó szakembert. :)

Elkezdődött, majdnem ez időben az új tanév előkészítése, és azóta az új tanév is. Had ne menjek bele a változások bírálatába, mert van jó és rossz oldala is, mint minden változásnak. Sűrű az évkezdés az biztos. És majd kiderül mennyire honorálják meg ezt a sok plusz munkát, amivel jár.

A mai nappal elkezdődött az ovi, és Levi mellett ma Bandi is egy ajtóval arrébb ment az épületben és bekerült az oktatási rendszer első bástyájába, az oviba. Félek ez még változik, sőt biztos, hogy 2 héten belül kibújik a szög a zsákból, de ma, simán bement, és mint aki világ életében ide járt végigcsinálta a napot: játszott, evett, aludt, játszott. Szóval majd biztos kapcsol, de amíg nem, addig ámuldozok. Végül a rendszer a CsaNában is ez volt...

Idén egy új kollégát is üdvözölhettünk a tanító nénik között, aki nem más mint Gizuska. Remélem megtalálja a helyét közöttünk és könnyen veszi a "háromgyerekes anyuka munkába áll" rendszer akadályait.
Mindez idő alatt a lányok az oviban Benedek meg Csanában tölti a napjait. Szóval most megszállta kis családunk a helyi óvoda épületét :)