2011. január 25., kedd

Mami és a hordozás

Anyu annyira elkötelezett magárakötöző lett, hogy karácsonyra nem mást kapott, mint egy erszényt (ez egy rém egyszerű, mégis nagyszerű csípőhordozó). Mindez kezdőtött azzal, hogy kaptam kölcsönbe kipróbálásra egy Scootababy márkájú csatos csípőhordozót, ami bár nekem nem jött be, mert a vállammal vannak kisebb gondok, édes, drága Mamink azonban úgy beleszeretett, hogy a végén már harc volt, ki kösse magára Bandit, ha nyafog :D Úgy nyilatkozott, ő akár a világ végére is elcipeli így a gyermeket. Hát boldoggá tettük egy sajáttal (mármint hordozóval). És tényleg csak az övé, ugyanis méretkülönbségeinkből adódóan (ami valjuk be nem kicsi), én vagy csak a gyereket, vagy csak az erszényt veszem magamra, a kettő együttes használata rendeltetésszerűen nem alkalmas a testalkatomhoz.
És hogy már nem sokáig lehet a Bandit belerakni, de mégis beruháztunk??!! Hát lesz még kit hordoznia a Nagyinak, ugyanis útban az ötödik ded, no nem nálunk (az annál távolabbi projekt), Bátyáméknál várható július második felére a kisöcsihugi. Klára már le is foglalta magának az Anyuka szerepet, így Gizusnak könnyű dolga lesz. :)

És ezen a képen nem a karácsonyi ajándékban díszelegnek, de az elköteleződöttséget, és a felkötődöttséget jól mutatja. :)




3 megjegyzés:

  1. Gratulálunk a Gizuséknak :-)

    VálaszTörlés
  2. Zsolti azt álmodta, hogy Anna v. Berci lesz a neve:)
    Gratulálunk.
    És a nagyihoz is:)
    Halné és a Halak

    VálaszTörlés
  3. Hát Anna biztos nem, mert az már Klára stoppolta, de a Berci nem rossz. Persze ez az én szubjektív véleményem :) Aztán majd ők eldöntik :)
    Ja és poersze átadom a gratulácuiókat, ha nem olvassák!

    VálaszTörlés