2011. június 5., vasárnap

az én babám...

...vasutas, vasutas, vasutas, hogyha kevés az utas.....
Na nótát félretéve, igen. Mivel ezirányból jól mentem férjhez (meg még sok irányból), biz' ingyen utazunk. Hogy ezidáig ezt miért nem használtuk ki jobban, az tán csak azért történt, mert túl olcsó volt a benzin...heheheheeeee. Ha ez így nem is igaz, de az biztos, hogy mostmár brutálisan drága, így inkább maradunk az ingyenutazásnál.
Tehát mostanában vonattal megyünk, ha az ország túlfelén van dolgunk. Márpedig van. Édes drága nagymamám májusban töltötte a 97. (!!!!) születésnapját, hát mentünk, de előtte Húsvétkor is meglátogattuk, és még nagyon remélem sokszor fogjuk meglátogatni.
A héten pedig úgy tűnik (ha minden jól megy) csatlakozunk egy osztálykiránduláshoz is a fiúk meg én. Szóval vonatozunk-vonatozunk nem csak a favasúttal.

Az alapfelállás. Legyen egy jó könnyen kezelhető hátihurcibád (nekünk Babbinka forevör), amiben elfér a kisebbik, és legyen egy szabad kezed, amiben a nagyobbik keze. Így marad egy kezed, hogy húzzad a bőröndöt. Kell ennél több?




Ezt csak a hajszín miatt :) Imádom!
Imáááádom!


Na most figyeljetek! Itt az én drága nagymamám a tortájával...

...és kinek akad éppen arra dolga??


És ki lapul a bőrönd mögött?


:)


Enélkül el sem indulhatunk. Levinek egy rakás játék a hátára, Bandinak meg vííííz. Sok! Na meg hozzá sok pelenka.


5 megjegyzés:

  1. Jó képek :-) Na meg persze jó szöveg :-)

    VálaszTörlés
  2. Levi hasonlít a mamira nem? Mármint, ha leszámítjuk azt a 95 év difkót.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ha leszámítjuk elképzelhető! Végülis valahol viSszaütnek a vonások! Milyen jó, hogy még lehet élőben vizsgálni a dolgot :)
    Jó is egy-két Dédi a háznál, igaz Szilva?!

    VálaszTörlés