2010. március 10., szerda

sűrű nap

Ma Pécsen voltunk egész nap. Bár csak délre kellett volna beérnünk tanácsadásra, de mivel Bandi elég beteg, így inkább a rendelésre mentem vele, de ez azt jelentette, hogy Apával be kellett mennünk hajnalban :( Viszont áldott jó Évi tanti vett ki szabadságot, hogy az egész napot végigunokázhassa. Hozzá telepedtünk be, mint mindig. A doktornéni megnyugtatott, hogy Bandi megmarad: kalciumot, és köptetőt kell adnom neki, de mára már amúgy is sokkal jobban van. Múlt éjszaka már aludtunk is :).
A méretkezés sem maradt el: 5950g és 59cm. Tehát az elmúlt 3 hétben elég jól belehúzott :D

A délutáni alvás után az én dokimhoz voltunk hivatalosak 6 hetes kontrollra, ahol minden rendben volt. Poénkodtunk egy sort, felelevenítettük a szülést, hogy milyen jó volt, és megbeszéltük, hogy legközelebb csak 7-8 hónap múlva kell megjelennem nála.

Levi tündéraranyos volt egész nap. Kicsit megrémült, mikor a doktornénit emlegettem neki, de megegyeztünk, hogy csak Bandikát mutatjuk meg neki, amikor pedig délután mondtam, hogy most anyát mutatjuk meg a doktorbácsinak, 'aszonta: "Megnézi pocakodat!" Édesem! Meg kell zabálni! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése