2010. december 26., vasárnap

és Bandi ma 11 hónapos

MókaMiklósunk már egy hónap híján egy éves... Hogyrohanazidő!
Nagyon elemében van. Sokat bohóckodik nekünk. Tulajdonképpen, ha találkozik valamelyikünkel a tekintete azon nyomban bohóckodni kezd, és élvezi, ahogy kacagunk. Meg kell zabálni!!
Okosodik is napról napra. Sokmindent megért, és rögtön reagál rá, vannak mutatványok is, amiket örömmel végez felszólításra, Ilyen klasszikusokra gondolok, hogy "Hol a lámpa?" "Hogyan tapsolsz ügyesen?" stb.... De ezeket itthonra tartogatjuk....
Állandóan Levit lesi, és bizony kezd méltó ellenfél lenni, ha játékmegszerzésről van szó. szegény Levi mindig csak menekül a játékaival, mert Bandika a kis kártékony, mindent összerombol. De sokszor nagyon szépen eljátszanak egymással is, meg egymás mellett is. Itt említem meg Levi milyen szépen tudja kezelni Bandit. Ha valami játékára szemet vet, rögtön megpróbálja elterelni a figyelmét, és igyekszik azt is megtanulni, hogy szóljon, ha "veszélybe" kerül, ahelyett, hogy elintézze a maga módján.
Bandi szenteste megtette a első két lépését. Na nem, azóta sem mutatta meg a tudományát, csak egy kis ízelítőt adott az elkövetkező időszakból. Már egy hete meg-megáll a saját lábán egyedül egyre hosszabb ideig. Most a nagy játék hevében megállt, majd lehuppant a térdemre, abból újra felállt, és hogy egyensúlyát megtartsa kénytelen volt lépni kettőt, majd állt még egy darabig. Majd szét vetett a büszkeség, hogy ezt is láthattam (Leviét is volt szerencsém). Persze a szaladgálástól azért még messze van.
Egy szó, mint száz alakul a kis Kópé.
Első számú fotódokumentüm (minőségét ne tessék nézni) az ácsorgási kisérletekről :)

1 megjegyzés: